Yenişehir Anaokulu

Vizyon: Yenişehir Anaokulu olarak vizyonumuz çocukların ilgi ve ihtiyaçları,gelişim düzeyleri gözetilerek MEB´in okul öncesi eğitim programı çerçevesinde; evrensel, bilimsel temelli, kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı, orjinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ile eğitmine devam eden bir kurum olmaktır.

Misyon: Yenişehir Anaokulu´nda öğrenciler bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplinli ve benlik saygısı gelişmiş, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerine karşı duyarlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Başarılar:

Saatler: 09:00 14:00
Isınma: klima
Servis Bilgisi: servis
Sportif Etkinlikler: Basketbol Voleybol Hentbol Satranç
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak programları eTwinning
Proje Çalışmaları: Tübitak
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning

Telefon - 0324329 45 00

WEB - https://771461.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. 1650 SK. YENİŞEHİR İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ MERSIN YENISEHİR ILKOKUL BLOK NO 12 YENİŞEHİR / MERSİN

Öğretim Şekli :normal